Velkommen til min blog

Gode oplevelser i London

Har du en tanke om at tage ud og rejse, og har du eventuelt tænkt på at tage til storbyen London? Så læs denne tekst, for her kan du finde nogle gode steder og attraktioner som du burde besøge.

London er en utrolig stor by som har masser af muligheder for forskellige byture og cityseeing. Det koster ikke særligt meget at komme til London, og det kan sagtens nåes frem og tilbage på samme dag.

En ting som helt sikkert er noget værd at tage ind og se er den populære tv station BBC. Her kan du sammen med en guide komme rundt og se de forskellige studier og attraktioner i BBC. Du får også lov til at komme ind og selv prøve at sidde foran en greenscreen, og lave nyheder. Dette er en utrolig sjovt oplevelse, fordi du netop kommer til at se steder hvor programmer som du kender er optaget, såsom Top Gear.

Selve byen er også bare en attraktion i sig selv. Du kan se forskellige flotte, men også imponerende steder. Du kan se Tower Bridge, dette er en utrolig flot brug som går hen over Themsem. Derudover kommer du sikkert til at bruge den imponere undergrundsbane, fordi denne strækker sig stortset ud over hele London.

Er du en person som rigtigt godt kan lidt at sejle og se noget samtidig, så har du bestemt også muligheder for dette. Du kan komme ud og sejle på Themsen og endda i begge retninger. Du kan også komme ud og gå i en tunnel under floden som fører hele vejen over på den anden side, hvilket er en kæmpe oplevelse.

Shopping i London

Hvis du ligesom jeg er vild med at shoppe, er London ligeledes oplagt. London er et mekka for enhver shopper, med et stort udbud af alt fra eksklusive mærkebutikker til charmerende markeder.

Oxford Street
Oxford Street er en af de mest kendte shopping gader i London. Der er over 300 butikker på Oxford Street, og  alt hvad du kan drømme om inden for modetøj, sko elektronik, skønhedsprodukter, sportstøj og meget mere. Priserne er lige så forskellige som udvalget af varer, fra high fashion til genbrugs butikker.

Covent Garden
Covent Garden har et enormt udvalg af skobutikker, og en hel del fede mode outlets. Hvis du er i Covent Garden burde du også besøge området kaldet ”Seven Dials”, her finder du Piazza og Market Hall, hvor der er bredt udvalg af caféer, restauranter og pubs, som Covent Garden også er kendt for.

Bond Street
På Bond Street i Mayfair finder du nogle af de mest elegante og dyre butikker i London. Designertøj fra Gucci og Armani, parfumer, kunst og antikviteter og ikke mindre end Royal Warrant, som er dem der leverer biler til den kongelige familie. New Bond Street er et par minutters gang fra Bond Street Station.

Kultur og events

Udover at være shoppingmekka, er London en utrolig spændende og levende by med et kæmpe udvalg af oplevelser. Mange ser en af de store musicals i London, der afholdes store koncerter – og så er der også en del, der gerne vil se en Premier League kamp live.

Dette var blot et udpluk af de mange gode oplevelser, som London har at byde på. Det er en by jeg elsker, og som jeg aldrig bliver færdig med at besøge.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til min blog