5 ting du måske ikke vidste om Tyrkiet

Køb af alufælge online

Jeg elsker at shoppe, og især at shoppe online. Der spares som oftest både penge og tid, ved at handle på nettet fremfor i de fysiske butikker. Og så kan man med få museclikcks hjemme fra sofaen sammenligne priser og produkter fra en masse butikker samtidig – det er jo ren win-win.

Hidtil har jeg dog afholdt mig fra at købe “større varer” som dæk og fælge til bilen online. Det har jeg tidligere fået fra mit lokale dækcentet. Men nu er jeg også online hvad biltilbehør angår!

Det startede ellers som det plejer. Jeg kørte til mit lokale dækcenter, da det var tiden til nye dæk. Men så havde de ikke de dæk på lager, som jeg havde udset mig. Derfor endte jeg med at google efter mine dæk, og faldt over webshoppen Keratech Wheels

Kæmpe udvalg af alufælge

For det første havde de præcis de dæk jeg ville have – og endda også billigere end hos dækcentret. Men derudover havde de et SINDSSYGT udvalg af fede alufælge..Alle de kendte og bedste mærker indenfor fælge var tilgængelige, og det til priser langt under de fysiske butikker. Så på den måde endte jeg altså med både nye dæk og fælge købt på nettet – og en stor besparelse oveni!

Nemt og hurtigt

Det gik helt utroligt nemt og hurtigt at købe dæk og fælge online. Du behøver ikke vide noget om biler, for shoppen har en søgefunktion, hvor du bare skal taste dit bilmærke og din model – og så kommer der ellers kun dæk og alufælge frem, som passer til din bil. Det var helt perfekt.

Levering til døren

Efter min bestilling gik der kun få dage, så fik jeg ellers mine nye dæk komplet monteret med alufælge lige til døren. En helt igennem super oplevelse!

Jeg kan helt klart anbefale at købe online hos Keratech, når du næste gang skal have nye dæk og fælge fra alle de anerkendte producenter. Og så er der altså rigtigt mange penge at spare, hvilket er til at mærke når vi taler om alufælge – som jo ikke hører til i den billige ende af biltilbehør.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 ting du måske ikke vidste om Tyrkiet