Guide: Fire gratis oplevelser i København

Guide: Byd sommeren velkommen med ny terrasse

Nu kan vi snart atter nyde behagelige temperaturer, lyse sommeraftener og hyggeligt samvær med familie og venner udenfor.

Hvad er mere dansk sommerhygge, end at sidde og nippe til en god vin efter at have grillet på terrassen?.

Selv er jeg i hvert fald helt utrolig glad for den terrasse, som vi fik anlagt sidste forår. Til gengæld kom det bag på mig, hvor mange overvejusler der egentlig er forbundet med at beslutte sig for at få en ny terrasse..

Terrassetype?

Der er til en start især 3 typer af terrasser, som man typisk vælger mellem:

-Terrasse i niveau med haven:

Denne er både enkel at etablere, men også nem at udvide ved senere behov. Og så er der stor frihed ift. valg af materiale til terrassen.

-En hævet terrasse:

Især en god løsning, hvis du har en have der skråner. Denne type terrasse vil oftest være i træ, og med et fundament af træstolper.

En overdækket terrasse:

En overdækket terrasse har den store fordel, at man kan benytte sin terrasse hele sommeren igennem. Også på den type dansk sommer, hvor det regner mere end solen skinner. Samtidig giver en overdækket terrasse rigtig fin beskyttelse til dine havemøbler.

Når man har valgt den terrassestype som passer en – og ens have ikke mindst – bedst, kommer det store valg: Skal det være en terrasse i træ eller en terrasse i fliser?

Jeg fandt ud af så meget, at det først og fremmest kan koges ned til at være et spørgsmål om smag og ønsker udtryk. Der er fordele og ulemper ved begge typer, og terrassen vil også ende med nogenlunde samme prisniveau, uanset om man vælger en træterrasse eller en terrasse i fliser.

Vi valgte en terrasse i træ. En af ulemperne ved det, er at træ jo kræver vedligholdelse og pleje.

Til gengæld er der da ikke noget mere nordisk og charmerende, end en terrasse af træ?. Det er blot vigtigt. at købe nogle terrassebrædder som er velegnet til det danske klima!

Her kan jeg varmt anbefale  Gulvlageret.dk – det er en fantastisk webshop med alt inden for gulvbelægning, og det endda til meget konkurrencedygtige priser!. Gulvlageret har også showrooms både på Sjælland og på Fyn.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guide: Fire gratis oplevelser i København