Gode oplevelser i London

Singlerejser – at rejse alene

En tredjedel af Danmarks voksne befolkning er singler. Over en million danskere er således singler, men indtil for nyligt har det ikke været afspejlet i rejseselskabernes tilbud. Langt de fleste rejse selskaber tilbyder nemlig primært rejser og ferier rettet mod familierne. Hvad gør man så når man som single skal på ferie? Det at tage på ferie som single har måske været lidt tabubelagt for mange danskere, men det er der ingen grund til at det skal være, der er nemlig masser af muligheder for at tage på ferie alene enten på arrangerede singlerejser eller med en aktivitet som fokus.

Mød nye mennesker på singlerejse

Efterhånden har flere rejsebureauer fået øjnene op for single markedet. Der er i dag rigtig mange spændende ferier målrettet singler. Booker du en singlerejse er det sociale ofte arrangeret på forhånd med aktiviteter, udflugter og sociale arrangementer. Du tilmelder dig de arrangementer du har lyst til på forhånd eller finder ud af det hen ad vejen.

Sprog, kultur og gastronomi rejser

Er du mere til at rejse på egen hånd, men med mulighed for at nye venner, er der masser af rejser hvor en fælles interesse er i fokus. Det kan være sport på Club LaSanta, sprogkursus i Mexico eller madlavningskursus i Italien. Rejser der har en fælles passion som fokus, er en fantastisk god måde at møde nye mennesker på.

Singlerejser til storbyer

En anden god mulighed for en vellykket singlerejse kan være storbyferie. Også her vil man både kunne rejse på egen hånd og/eller deltage i aktiviteter og ture sammen med andre rejseglade singler. Det vil også her være oplagt at få nye bekendtskaber via fælles interesser, eksempelvis for kunst, musik eller for den sags skyld vinsmagning. Nogle byer virker mere oplagte til singleferie end andre: Hvor f.eks Paris nærmest skriger “par-ferie”, er byer som eksempelvis London, Barcelona, Berlin og New York populære storbyferier for singler.

Singlerejser for seniorer

Singlerejser for segmentet +50 er heldigvis også blevet bedre de senere år. Jeg har selv verdens skønneste mor, som altid har rejst rigtigt meget med min far, mine søskende og mig selv. Selvom min mor har været alene de sidste år, er hun jo stadig en kvinde i sin bedste alder – og med rejselysten intakt.

Hun har altid været glad for Costa del Sol og har senest været på en fantastisk singlerejse til Torremolinos med et rigtigt godt, mindre rejselskab, som hedder Hjerting Rejser. De har segmentet seniorer som deres ekspertise, dels med langtidsrejser og kulturrejser – og altså også med singlerejser.

Dem kan jeg anbefale på vegne af min mor.

At rejse er at leve – også hvis du er alene

Om du er ung eller senior er sådan set underordnet. Ingen bør snyde sig selv for at rejse fordi de er singler. Der er de seneste år blevet langt flere gode muligheder, og man bliver ikke længere “flået” på priserne af rejseselskaberne fordi man rejser alene.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gode oplevelser i London